Contact opnemen

E-MAIL

Info@dejongensvanoutdoor.nl

(doorgaans op werkdagen binnen 24 uur reactie)

Telefoon

0516-433309

(dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:00)
(weekenden bereikbaar tussen 10:00 en 18:30)

Vind ons

op social media

Stel hier je vraag

Ben je opzoek naar een uitje voor een grotere groep vul dan Dit formulier in. Voor groepen groter dan 12> kun je altijd bij ons terecht.

Ben je opzoek naar een dagje uit met je gezin, alleen of met een klein gezelschap (<12) dan zijn wij geopend in de weekenden, vakanties en/of feestdagen.

Boek makkelijk online je dagje uit via: Boeken & Info
Op www.mini-uitjes.nl vind je nog meer leuke uitjes voor groepen < 12 personen.

 

 

Waarom kiezen groepen, families en vrienden voor de outdoor activiteiten van 

In de prachtige omgeving van Appelscha vind je één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren!

Bij De Jongens van Outdoor kun je kiezen uit vele leuke activiteiten. Zo kun je gaan klimmen in ons klimbos vol uitdagende hindernissen en tokkelbanen. Of huur een kano en vaar door voormalig turfgebied Ravenswoud. Het is ook mogelijk om een spel te doen, zoals ‘Wie is de Mol?’. Of ontdek natuurgebied het Drents-Friese Wold op de mountainbike. De opties zijn eindeloos! Heb je meerdere activiteiten gezien die je aanspreken? Combineer deze dan met elkaar en met het eten & drinken!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee.